Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Mike de Decker wint groep 26 PDC Home Tour

Afgelopen avond werd groep 26 van de PDC Home Tour gespeeld. Er kwamen 4 spelers in actie, die al eens eerder in de Home Tour hadden gespeeld. Steve Brown, Mike de Decker, Conan Whitehead en Martin Atkins waren de spelers die in actie kwamen. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Mike de Decker begon met een gemiddelde van 97, maar verloor wel met 5-3 van Martin Atkins die een gemiddelde van 102 noteerde. De Decker wist de tweede partij van de avond met 5-1 te winnen van Conan Whitehead. Steve Brown was de laatste tegenstander en had zijn eerste twee partijen al gewonnen. De Decker was genoodzaakt om deze partij met 5-2 of duidelijker te winnen. Dat was precies wat er gebeurde, na een 2-1 achterstand won de Belg 4 legs op een rij en pakte daarmee de groepswinst.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 26 van de Home Tour.

Steve Brown 5-0 Conan Whitehead
Martin Atkins 5-3 Mike de Decker
Steve Brown 5-2 Martin Atkins
Mike De Decker 5-1 Conan Whitehead
Mike De Decker 5-2 Steve Brown
Martin Atkins 5-4 Conan Whitehead

Image courtesy of FOTO: Sven Neuschaefer (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *