Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Mikuru Suzuki behaalt halve finales van Lakeside, Prins uitgeschakeld

Dag 6 van Lakeside staat in teken van de dames, alle 4 kwartfinales worden namelijk gespeeld. De eerste kwartfinale werd gespeeld tussen Mikuru Suzuki en Sharon Prins. Lees hier een wedstrijdverslag terug.

De partij begon erg matig en stroef. In de eerste twee legs konden de dames bijna geen dubbel raken. In de eerste leg mistten beide dames in totaal 22 darts op de dubbel, uiteindelijk brak Suzuki via D1 naar 1-0. In de tweede leg miste Suzuki 10 darts om de break te verzilveren, Prins brak via D7 terug naar 1-1. Met een knappe 66-finish brak Suzuki wederom en hield via tops haar eigen leg voor de eerste set.

In de eerste leg van de tweede set miste Prins 5 darts om te breaken, via D2 hield de Japanse haar eigen leg. Met een knappe 100-finish in de tweede leg hield Prins haar eigen leg. Met een 88-finish in 18 darts kwam Suzuki op matchpoint; 2-1. In de vierde leg stond Suzuki na 9 darts op 100, maar miste twee matchdarts. Ze mocht terug komen en gooide uiteindelijk een 14-darter voor de overwinning!

Mikuru Suzuki zien we terug in de halve finales van Lakeside!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mikuru Suzuki: 62,04 / 16,31%
Sharon Prins: 59,10 / 6,25%

Image courtesy of FOTO: PDC Asia
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.