Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Mikuru Suzuki schrijft geschiedenis met haar eerste Lakeside titel!

Afgelopen middag werd de finale van de dames van Lakeside gespeeld. Lorraine Winstanley en Mikuru Suzuki namen het op tegen elkaar in een best of 5 sets wedstrijd. Lees hier een wedstrijdverslag terug! 

De bull werd gewonnen door Mikuru Suzuki en mocht daarmee de finale beginnen tegen de nummer 1 geplaatste Lorraine Winstanley. Suzuki begon heel scherp aan de partij, want met een 72-finish in 15 darts pakte ze de eerste leg. Met een spectaculaire 148-finish wist de Japanse te breaken en pakte de set met een 80-finish.

De tweede set werd begonnen door Winstanley, maar Suzuki gooide 6 perfecte darts. Uiteindelijk brak ‘The Miracle’ met een 14-darter. Met een 16-darter hield Suzuki haar eigen leg en kwam 2-0 voor. Met een 44-finish kwam Winstanley op het scorebord en kwam terug tot 2-1 in legs. Met een 74-finish wist Suzuki haar eigen leg te houden en kwam daarmee op een 2-0 voorsprong in sets.

De derde set werd weer begonnen door de Japanse en deed dat goed met een 17-darter in de eerste leg. Met een 99-finish kwam Winstanley op 1-1 in de derde set. Met een 13-darter kwam Suzuki op één leg van de wereldtitel! Leg 4 was een matige leg van allebei, maar via tops pakte Mikuru Suzuki haar eerste wereldtitel en schrijft daarmee geschiedenis!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Mikuru Suzuki: 90,12 / 60%
Lorraine Winstanley: 78,82 / 100%

Image courtesy of FOTO: PDC Asia
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *