Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Darts Oekraïne

Modellen uit Oekraïne darten iedere dag, maar waarom eigenlijk?

Twitteraar Oche Balbao merkt een wel heel bijzondere darts stream op. Vrijwel 24 uur lang gooien knappe Oekraïense dames naar het dartbord. Maar waarom eigenlijk? Darts Actueel zocht het uit.

YouTube streams van bijna 12 uur per dag met weinig tot geen kijkers. Het mysterie van de ‘Professional Darts League‘ georganiseerd door de United Professional Sports League. Het klinkt allemaal erg internationaal, maar het van Oekraïense origine te zijn.

Op de stream gooien knappe Oekraïense dames hun pijlen naar het bord. Wat direct opvalt is de tijd die de dames nemen tussen de pijlen door. Na het gooien van een pijl wordt er bijna dertig seconden gewacht voor de nieuwe pijl. Het blijkt een gokspel te zijn.

Na iedere pijl wordt de score en de kleur van het geraakte vakje (zwart/wit) herhaalt door de speelster. Als er een triple of dubbel geraakt worden, wordt dit ook benoemt. Naar alle waarschijnlijkheid kan de gokker dus gokken op score en kleur. Na dertig pijlen wordt de score opgeteld, en wint een van de dames.

De dartsters, die overigens niet gekozen zijn naar het darts niveau, lijken op de bullseye te mikken. Het kansspel lijkt dan ook erg op roulette, waar ook kleur gekozen moeten worden, maar ook groen (0) kan vallen.

Waar je daadwerkelijk op de dames kan gokken, is niet bekend bij de redactie. Genieten van de opmerkelijke livestream kan hier beneden:

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *