Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Na drie Euro Tours ook streep door Premier League Rotterdam

Het coronavirus gaat naast andere sporten zich nu lastig vallen in de dartswereld. Na het annuleren van drie Euro Tours in Duitsland, is de Premier League in Ahoy nu ook aan de beurt. Lees hier meer. 

Euro Tours
Begin deze week liet de PDC weten dat de Euro Tours in Sindelfingen (20-22 maart), Leverkusen (27-29 maart) en München (11-13 april) niet doorgaan. Dit omdat er in het gebied van Noordrijn-Westfalen alle evenementen met meer dan 100 toeschouwers zijn afgelast. Inmiddels is er in het weekend van 27-29 maart een 2 Players Championships toegevoegd in Milton Keynes. Hoe het verdere programma van het Euro Tour seizoen er uit gaat zien is nog onbekend.

Rotterdam
Afgelopen donderdagmiddag was er een crisisbijeenkomst in Den Haag met Mark Rutte, Jaap van Dissel en Bruno Bruins over nieuwe maatregelen vanwege het coronavirus. Hierin werd o.a. gemeld dat in geheel Nederland alle evenementen worden afgelast met meer dan 100 toeschouwers. Deze maatregel zal eerst gelden t/m 31 maart. Dit betekent dat ook de twee Premier League avonden in Rotterdam Ahoy op 25 en 26 maart worden afgelast.

De PDC zegt het volgende op hun website: “De twee speelrondes van de Premier League in Ahoy op 25 en 26 maart worden uitgesteld. De PDC werkt samen met Rotterdam Ahoy om nieuwe data vast te stellen. Meer nieuws hierover volgt zo snel mogelijk.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *