Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dartbord

Nabeschouwing LaCo speelweek 4

Afgelopen zaterdag stond speelweek 4 van de LaCo senioren op het programma. Hieronder volgt een verslag van de gespeelde wedstrijden.

Dames
Een spannende dag in poule A van de dames waar alle wedstrijden eindigden in 6-5. De VDO wist in het eigen Limburg voor een verrassing te zorgen door regerend kampioen DSWN te verslaan. De DVS won op het nippertje van de FDB en de DBBR versloeg de DVK. De dames van de DVS gaan na vier speelronden aan de leiding met drie overwinningen uit drie wedstrijden.
In poule B is de DONHN nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag waren zij op bezoek bij de RDO met 7-4 te sterk. Marjolein Tammer van de DONHN gooide een knappe 154 finish. Cecile Hofkamp wist een soortgelijke finish te produceren namens de DOGD, namelijk een 156-finish! Het mocht niet baten voor DOGD, want ze verloren nipt met 6-5. De dames van de RDB blijven op de tweede plaats staan na een 7-4 zege op DBA.

Heren
Landskampioen DBBR komt in poule A weer naast koploper DVO te staan dankzij een 10-7 overwinning op de DVK. De VDO en de FDB hielden elkaar goed in evenwicht, maar uiteindelijk pakten de mannen uit Limburg de belangrijke zege: 9-8. In poule B wist DBA naar plek twee te klimmen door een 12-5 zege bij de RDB en in poule C was het de koploper DORA dat goede zaken deed. Zij wonnen met 10-7 bij de DOT, dat na de singles nog met 5-4 voor stond. De DORA zette een tandje bij, won drie koppels, twee trio’s en de solo en pakte daarmee de zege.

Tekst: NDB Darts

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *