Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Nathan Aspinall in spannende partij te sterk voor koploper Durrant

De vierde speelronde van de Premier League werd gespeeld in Dublin. In de eerste partij wist Nathan Aspinall te winnen van koploper Glen Durrant. Lees hier meer.

Koploper Glen Durrant mocht de partij beginnen tegen Nathan Aspinall, die vorige week nog knap van Michael van Gerwen won. Met een mooie 68-finish hield Durrant eenvoudig zijn eigen leg. Aspinall miste een 139-finish, maar in de herkansing gooide Aspinall dubbel 8 om ook zijn eigen leg te houden. Met een 144-finish kwam Durrant op een 2-1 voorsprong. Met een 52-finish plaatste ‘Duzza’ de eerste break van de partij en kwam daarmee op een 3-1 voorsprong.

In de vijfde leg miste Durrant 7 darts op de dubbel om de break te verzilveren, Aspinall wist via dubbel 8 terug te breaken naar 3-2. Met een 88-finish verzilverde ‘The Asp’ de break en maakte er zo 3-3 van. In de zevende leg miste Aspinall 4 darts op de dubbel voor de derde leg op een rij, via tops hield Durrant alsnog zijn eigen leg. Met een ijzersterke 85-finish hield Aspinall zijn eigen leg, waardoor de Engelsman op 4-4 kwam.

Met een geweldige 129-finish plaatste Aspinall een belangrijke break en kwam daarmee op een 5-4 voorsprong. Aspinall wist het punt niet binnen te slepen in zijn eigen leg na 3 gemiste dubbels, Durrant profiteerde optimaal via dubbel 10 voor 5-5. In de elfde leg miste Durrant een 69-finsh op dubbel 16 voor een punt, Aspinall wist via dubbel 7 het punt wel binnen te halen. Met een 88-finish wist Aspinall toch de zege te pakken; 7-5.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *