Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Nathan Aspinall met moeilijke zeges door naar halve finales

Afgelopen avond werd groep 7 van de tweede ronde van de PDC Home Tour afgewerkt. Naast Nathan Aspinall, kwamen Jamie Hughes, Jose de Sousa en Jesus Noguera in actie. Lees hier meer. 

De PDC Home Tour is een nieuw toernooi bedacht door de PDC, om de spelers toch thuis te laten spelen. In totaal wisten 101 tourkaarthouders zich te schrijven. De eerste ronde werd afgewerkt met 32 poules, waar de winnaar zich plaatste voor de tweede ronde. De tweede ronde wordt vanaf maandag 26 mei afgewerkt t/m 2 juni.

Nathan Aspinall begon met een 6-4 overwinning op Jesus Noguera, waarin Aspinall de laatste 2 legs pakte voor de overwinning. In de tweede partij van de avond was ‘The Asp’ in een matige partij te sterk voor Jamie Hughes met 6-2. In de laatste partij nam Aspinall het op tegen Jose de Sousa die ook nog ongeslagen was na twee wedstrijden. Aspinall kwam 3-0 voor, maar zag de Portugees helemaal terug komen tot 4-4. Uiteindelijk gingen de laatste twee legs naar de Engelsman en zo staat hij in de halve finales van de PDC Home Tour.

Bekijk hieronder de uitslagen en de eindstand terug.

Nathan Aspinall 6-4 Jesús Noguera
Jose De Sousa 6-1 Jamie Hughes
Jose De Sousa 6-4 Jesús Noguera
Nathan Aspinall 6-2 Jamie Hughes
Jamie Hughes 6-4 Jesús Noguera
Nathan Aspinall 6-4 Jose De Sousa

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *