Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Nathan Aspinall wint na achterstand van Price

De Premier League is terug! Na een afwezigheid van 5 maanden keert de Premier League terug in Milton Keynes. De aankomende 6 dagen worden er 6 speelrondes afgewerkt, waar donderdag één speler afvalt. In de derde partij van de avond namen Nathan Aspinall en Gerwyn Price het op tegen elkaar.

Price pakt de voorsprong

Nathan Aspinall mocht aan de partij beginnen en dat deed goed met een 16-darter in de eerste leg. Vervolgens wist Gerwyn Price drie legs op rij te winnen in 18,14 en 15 darts voor een 3-1 voorsprong. Met een 14-darter hield Aspinall zijn eigen leg waardoor hij terug kwam tot 3-2.

Aspinall profiteert optimaal van gemiste dubbels Price

In de zesde leg miste Price drie darts op de dubbel, waardoor Aspinall zijn kans greep en via dubbel 4 terug brak naar 3-3. Met een 60-finish werd de break verzilverd en zo werd het 4-3 voor ‘The Asp’. In de achtste leg miste Price wederom dubbels, in 14 darts pakte Aspinall nog een break voor een 5-3 voorsprong. In leg 9 waren het wederom dubbels die de das omdeed bij Price, via dubbel 8 pakte Aspinall zijn 5 legs op een rij. Met een knappe 132-finish in 12 darts hield de Welshmen nog wel zijn eigen leg, maar met een mooie 108-finish eindigde ‘The Asp’ de wedstrijd in stijl; 7-4!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Nathan Aspinall: 97,82 / 53,85%
Gerwyn Price: 96,33 / 21,05%

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *