Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Nederlandse dames en heren worden poulewinnaar en bereiken halve finales

Dag 2 van de Six Nations Cup in Assen is gespeeld. We weten welke 4 landen bij de dames en heren de halve finales gaan spelen. De Nederlandse dames en heren kwamen net als vrijdag wederom in actie. Lees hier meer.

Nederland vs Ierland
De Nederlandse dames begon sterk aan de partij. De eerste 3 legs werden allemaal gewonnen door Nederland. In de vierde leg versloeg Linda Harte Sharon Prins en daardoor kwam zei ook op het scorebord; 3-1. Vervolgens wisten de Nederlandse dames wederom 3 legs te winnen voor 6-1. Prins miste vervolgens 4 darts op de dubbel voor 7-1, Robyn Byrne versloeg haar voor 6-2. Aileen de Graaf gooide een goede eigen leg waardoor Nederland met 7-2 won.

Nederland vs Wales
De laatste teamwedstrijd ging tussen Nederland vs Wales. In het begin van de partij ging het gelijk op. Vanaf 3-3 pakte Nederland 3 legs op rij voor een 6-3 voorsprong. Doordat Williams en Kenny hun leg wisten te winnen, kwam Wales terug tot 6-5. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee. Landman wist in legs 15 van David Morris te winnen en brak zo naar 9-6. Sparidaans hield zijn eigen leg tegen Williams en zo kwam Nederland dichtbij de overwinning; 10-6. Vervolgens gingen er 3 legs met de darts mee, waaronder een 164-finish van Mark Layton. Met een 14-darter brak Kenny terug naar 11-9. Wessel Nijman en Jeffrey Sparidaans wonnen wederom hun eigen legs en zo won Nederland met 13-9!

Alle uitslagen
Noord-Ierland 11-13 Schotland (Heren, Groep A)
Ierland 2-7 Nederland (Dames, Groep B)
Schotland 9-13 Engeland (Heren, Groep A)
Ierland 5-13 Wales (Heren, Groep B)
Engeland 13-6 Noord-Ierland (Heren, Groep A)
Wales 9-13 Nederland (Heren, Groep B)
Rhian O’Sullivan 5-0 Chris Savvery (Dames Singles Finale)
Jim Williams 5-1 Neil Duff (Heren Singles Finale)

Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.