Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Geert Nentjes

Geert Nentjes komt tekort in Tsjechië

Geert Nentjes heeft de tweede ronde van de Czech Darts Open niet overleeft. Dave Chisnall boekte een eenvoudige 6-2 overwinning op de Urker. Nentjes was scorend beduidend minder dan de Engelsman.

Nentjes mocht halvewege de zaterdagmiddag in Praag aantreden tegen Chisnall nadat hij vrijdagmiddag een mooie comeback had gemaakt tegen de plaatselijke David Pisek. De verwachting was al wel dat het spel beter zou moeten tegen de Engelsman om in aanmerking te komen voor de finaledag.

Nentjes had de bull gewonnen en mocht de wedstrijd dus starten. Waar de Nederlander moeite had de triple te vinden lukte de Engelsman dit elke buurt met minimaal een pijl wel. Zodoende werd Nentjes direct gebroken. Chisnall hield keurig zijn eigen leg in 5 beurten voor een 2-0 voorsprong. In de derde leg wist Nentjes ook op het bord te komen. Na wat gemiste dubbels kwam hij nog goed weg toen Chisnall de dubbel 7 miste voor een 122 finish, stand 2-1.

De vierde leg pakte Nentjes de break terug nadat Chisnall een volle hand op de dubbels had gemist. Chisnall wist hierop direct de re-break te plaats, wannaar ook de volgende legs allen richting de Engelsman zouden gaan; 6-2.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Dave Chisnall: 100,56/42,86%
Geert Nentjes: 88.30/28,57%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *