Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Nick Kenny verrassende winnaar van vijfde groep PDC Home Tour

Dinsdagavond stond de vijfde groep van de PDC Home Tour op het programma. Luke Humhpries, Devon Petersen, Joe Murnan en Nick Kenny namen het op tegen elkaar. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 April is er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde.

Nick Kenny, een nieuwe tourkaarthouder sinds 2020, wist iedereen te verrassen door al zijn groepswedstrijden te winnen. Kenny begon met een knappe 5-3 overwinning op Luke Humhpries. Wat volgde waren twee matige partijen, maar werden wel gewonnen. Kenny was met 5-2 te sterk voor Joe Murnan, terwijl Devon Petersen er met 5-3 afging.

Luke Humphries wist twee van zijn drie partijen te winnen, na de verloren partij tegen Kenny won de jeugd wereldkampioen met 5-4 van Devon Petersen en 5-3 van Joe Murnan. Joe Murnan won alleen van Devon Petersen 5-1, die zonder zege een dramatische avond had.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van het eerste toernooi van de Home Tour.

Nick Kenny 5-3 Luke Humphries
Joe Murnan 5-1 Devon Petersen
Nick Kenny 5-2 Joe Murnan
Luke Humphries 5-4 Devon Petersen
Nick Kenny 5-3 Devon Petersen
Luke Humphries 5-3 Joe Murnan

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *