Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Niels Zonneveld

Niels Zonneveld stunt met zege op Anderson

Afgelopen avond werd de tweede ronde van de World Series of Darts Finals afgewerkt in Amsterdam. In de tweede partij zorgde Niels Zonneveld voor een ware stunt door Gary Anderson te verslaan. Lees hier meer.

Gelijkopgaande start

Het was Gary Anderson die de wedstrijd mocht beginnen en hield zijn eigen leg met een 65-finish. Niels Zonneveld antwoordde geweldig met een 101-finish in 12 darts. In de derde leg miste Anderson drie darts op de dubbel waardoor Zonneveld via tops brak. Toch wist de Nederlander die leg niet te verzilveren, met een 13-darter brak Anderson terug en verzilverde de break via dubbel 2.

Zonneveld stunt in AFAS

Na de pauze trok Zonneveld de stand meteen weer gelijk in 14 darts. Daarna gingen er twee legs met de darts mee. In de negende leg kreeg Anderson de kans op een 64-finish om op een 5-4 voorsprong te komen, maar miste. Zonneveld maakte er gebruik van en brak met een 120-finish naar 5-4. Een leg later zorgde Zonneveld voor de geweldige stunt, met een 102-finish won de Nederlander met 6-4 van de nummer 7 geplaatste Gary Anderson.

Gemiddelde/Dubbelpercentages:
Niels Zonneveld: 96,97 / 50%
Gary Anderson: 93,89 / 33,33%

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *