Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Niels Zonneveld

Niels Zonneveld te gast in Achter de Okkie Podcast

In de veertiende aflevering van de Achter de Okkie Podcast blikken Mike Hooiveld en Pim Huberts samen terug en vooruit op de PDC-toernooien. In deze aflevering doen ze dat samen met de 22-jarige tourkaarthouder, Niels Zonneveld. Lees hier meer.

Terugblik

De heren blikken kort terug op de World Matchplay en de Premier League. Er wordt teruggekeken naar de geweldige prestatie van Dimitri van den Bergh die de World Matchplay tijdens zijn debuut wint, maar er wordt ook kritisch gekeken naar het spel van de nummer 1 van de wereld. Hoe kan het dat Van Gerwen niet meer domineert als in de voorgaande jaren?

Zonneveld deed ook mee aan de eerste editie van het online toernooi van de PDC, de Home Tour. Wat waren de ervaringen van Zonneveld tijdens de eerste editie van de PDC Home Tour? Is het voor de herhaling vatbaar en zal hij meedoen aan Home Tour II, of is het niks voor hem?

Autumn Series en Development Tour

Voor het grootste gedeelte van de podcast wordt er vooruitgeblikt naar de aankomende toernooien. Van 11-16 september staan er 6 toernooien op het programma, de World Series of Darts Finals Qualifier en de Autumn Series (5 Players Championships). Hoe zit het met de vorm van Niels Zonneveld? Welke spelers waren er goed in vorm tijdens een trainingsdriedaagse in Almere? Wat kunnen we verwachten van de Nederlandse Challenge Tour spelers? Wat is er aan de hand met Kyle Anderson, komt hij nog terug naar Engeland? Op al deze vragen worden antwoorden gegeven.

Anderhalf week later staan er twee verschillende evenementen op het programma. In Duitsland staat de tweede Euro Tour van het jaar op het programma, waar Zonneveld zich voor heeft gekwalificeerd. In hetzelfde weekend staan ook de laatste 6 Development Tours en het PDC Jeugd WK op het programma. Welke keuze gaat de tourkaarthouder uit Uitgeest nemen?

Carrière

Ten slotte wordt er nog kort gekeken naar de toekomst van Zonneveld. De Nederlander staat op dit moment op een WK-plek voor het einde van het jaar. Zo dit een droom zijn die uit zou komen en zou het jaar hiermee al geslaagd zijn?

Zonneveld staat op dit moment buiten de top 64 en staat nog ruim £15,000 achter om zijn tourkaart te willen behouden. Welke stappen zal de Uitgeester zetten, als hij zijn tourkaart niet behoudt?

Dit alles en meer wordt besproken in Achter de Okkie. Luister hem hier:

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *