Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Niet. Wel. Niet. Fallon Sherrock toch niet naar Lakeside

Het management van Fallon Sherrock maakt er een zooitje van. Nog geen week geleden maakte Modus Darts bekend dat Sherrock toch zou meedoen aan het WDF WK in Lakeside. Vier dagen later trekt ze zichzelf weer terug.

Misschien kan je het nog herinneren: het management van ”The Queen of the Palace’ was vorig jaar niet te spreken over Jacques Nieuwlaat. De dartscommentator meldde in zijn podcast (met Koert Westerman) dat Sherrock niet zou meedoen aan het eerste WK van de World Darts Federation. Volgens haar management had ze toen nog geen keuze gemaakt.

Op 7 december van het vorige jaar deed Fallon wat Nieuwlaat al voorspelde: ze trok zich terug.

Toch wel? Of niet?

Het WDF WK werd verschoven naar 2022 en botste niet meer met Q-School of een Duits demonstratietoernooi. Zou ze dan toch mee willen doen? Het antwoord is ja. Met groot gejuich mocht de WDF haar superster aankondigen.

Het bleek niet mogen zijn. Met een zwak statement maakte Modus Darts bekend dat Fallon Sherrock toch niet zou meedingen voor haar eerste WK-titel.

Mogelijk komt Fallon Sherrock in actie op de (Modus) Live League. Het is in ieder geval nu al geen goede reclame voor de WDF en Modus Darts.

Gevolg voor WK

Corinne Hammond zal geen eerste ronde spelen. De Australische is met het wegvallen van Sherrock een geplaatste speler geworden. De Nederlandse Priscilla Steenbergen krijgt de gelukkige kans om haar debuut te maken op Lakeside.

Steenbergen speelt op 2 april in de eerste ronde tegen de Canadese Darlene van Sleeuwen.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *