Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Nijman maakt debuut op Euro Tour, De Decker dubbelslag

Afgelopen weekend werden er Euro Tour Qualifiers gespeeld voor de Euro Tours in Zwolle, Kopenhagen en Praag voor spelers zonder tourkaart. Lees hier meer. 

Tijdens de Qualifier voor de Dutch Darts Masters wisten Mike de Decker en Florian Hempel geen partij te verliezen. De Decker kwalificeerde zich met mooie overwinningen op Paulo Ferreira (6-0), Malte Schleinitz (6-0), Michael Rasztovits (6-4), Diogo Portela (6-2) en Christoff van de Wal (6-1). Florian Hempel gaat zijn debuut maken op de Euro Tour. Hij deed dit met overwinningen op Daniel Sprudzs (6-3), Erik Tautfest (6-5), Jyhan Artut (6-4) en Marvin Wehder (6-2).

Tijdens de Qualifier voor de Danish Darts Open was het wederom raak voor Mike de Decker, de andere qualifier was Cody Harris. De Decker plaatste zich dit keer door Philipp Hagemann (6-0), Marvin Wehder (6-2), Michael Plooy (6-5), Paulo Ferreira (6-4) en Diogo Portela (6-5) te verslaan. De Nieuw-Zeelander Cody Harris gaat zijn Euro Tour debuut maken in Kopenhagen. Hij versloeg op weg naar het ticket Remon Hurrebrink (6-0), Dragutin Horvat (6-1), Christian Goedl (6-2), Gabriel Rollo (6-1) en Kevin Münch (6-1).

De Qualifier voor de Czech Darts Open werd zondagmiddag gespeeld. Wessel Nijman wist zich te plaatsen en daarnaast plaatste Stefan Bellmont zich ook. De talentvolle Nijman gaat in Praag zijn debuut op de PDC Euro Tour. Dit kreeg hij allemaal voor elkaar door overwinningen op Mats Gies (6-4), Luis Camacho (6-1), Jeffrey Bekema (6-2), Michael Plooy (6-4) en op de ervaren Belg Geert de Vos (6-3). Stefan Bellmont gaat zijn tweede opwachting maken op de Euro Tour. Bellmont deed dit ten koste van Marcel Goldschmidt (6-0), Nico Blum (6-1), Florian Hempel (6-1), Ricardo Pietreczko (6-1) en Manfred Bilderl (6-5). In de finaleronde overleefde de Zwitser 6 matchdarts!

Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *