Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

NK Darts verplaatst naar december

Donderdagmiddag heeft de Nederlandse Darts Bond bekend gemaakt dat de allereerste NDB Ranking, het NK Darts, van het nieuwe seizoen niet in september zal plaatsvinden. Het NK wordt verplaatst naar december. Lees hier meer.

In verband met de nog geldende coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk om het NK op 26 september te organiseren. Na contact met de locatie en (lokale) overheid werd duidelijk dat een toernooi organiseren voor honderden mensen op dit moment nog niet haalbaar is (ook niet verspreid over meerdere dagen). Vandaar dat we het NK verschoven hebben naar december en dat zal dan het eerste toernooi zijn dat meetelt voor het NDB rankingseizoen 2021-2022″, meldt de NDB op hun website.

Het NK Darts zou oorspronkelijk 26 september plaatsvinden en de tweede NDB Ranking van het seizoen zou op 12 december plaatsvinden. Dit wordt nu allemaal opgeschoven, waardoor het NK Darts nu op 12 december gepland staat. De WDF World Masters zal een weekend eerder gespeeld worden in Assen.

De NDB meldt wel dat het competitieseizoen met o.a. Laco en SuperLeague vooralsnog gewoon door kan gaan.

Image courtesy of FOTO: NDB
Deel dit:
Lees ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *