Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Noppert behoudt vorm; Ratajski wordt verslagen op EK

Afgelopen avond zijn de laatste eerste ronde partijen van het European Championship afgewerkt in Salzburg. In de tweede partij van de avond wist Danny Noppert in een geweldige partij Krzysztof Ratajski te verslaan met 6-2. Lees hier meer.

Sterk begin van Noppert

Krzysztof Ratajski begon de partij en deed dat in 19 darts. Danny Noppert antwoordde erg sterk, door zijn eigen leg in 13 darts te houden. In de derde leg gooide Ratajski een hele knappe 70-finish om zijn eigen leg te houden, waarin Noppert na 12 darts op 61 stond te wachten. Een leg later trok Noppert de stand weer gelijk, met een 17-darter werd het 2-2. In de laatste leg voor de pauze gooide Noppert zijn eerste 180’er en plaatste via dubbel 12 de eerste break, nadat Ratajski een 140-finish miste op dubbel 10.

Sterk slot

Noppert kwam goed uit de pauze, want met een 14-darter wist hij de break te verzilveren en kwam zo op een 4-2 voorsprong. ‘The Freeze’ ging goed door, met een maximale score en een 80-finish brak hij voor de tweede keer en kwam op matchpoint; 5-2. Een leg later klaarde de Fries de klus, met zijn derde 13-darter won Noppert de partij uiteindelijk met ruime cijfers; 6-2

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 102,31 / 60%
Krzysztof Ratasjki: 94,30 / 50%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *