Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert - German Darts Grand Prix 2024

Noppert behoudt vorm: Van den Bergh wordt verslagen in Riesa

Danny Noppert heeft zijn openingspartij van de International Darts Open winnend afgesloten. In Riesa werd Dimitri van den Bergh met 6-4 verslagen. Lees hier meer.

Danny Noppert verkeerd momenteel in prima vorm. Afgelopen woensdag wist hij in Leicester Players Championship 8 op zijn naam te schrijven. De Fries hoopte zijn goede vorm vast te houden in Riesa tijdens het derde Euro Tour-toernooi van het seizoen.

De eerste twee legs gingen met de darts mee. In de derde leg was het Van den Bergh die als eerste een break kon plaatsen. Een 126-finish via de bull leverde de Belg een 2-1 voorsprong op. Lang kon Van den Bergh niet genieten van de break, aangezien hij in 15 pijlen terug werd gebroken door Noppert. De Fries volgde dit op met een 16-darter en had zo de voorsprong weer terug in handen.

Daarna gingen er vier legs met de darts mee. Bij een stand van 5-4 in het voordeel van ‘The Freeze’, produceerde Noppert in de leg van Van den Bergh een 11-darter om de partij met 6-4 naar zich toe te trekken.

In de derde ronde treft Noppert de winnaar van de partij tussen Jonny Clayton en Nathan Aspinall. Deze partij zal zondagmiddag afgewerkt worden in Riesa.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 100,91 / 40%
Dimitri van den Bergh: 95,13 / 40%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *