Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert - Dutch Darts Championship 2023

Noppert door in Wieze, Mol uitgeschakeld door Heta

Danny Noppert en Damian Mol waren de twee Nederlanders die afgelopen zaterdagmiddag in actie kwamen in de tweede ronde van de Belgian Darts Open. Noppert zien we terug op de finaledag, terwijl Mol terug kan keren naar huis.

Constante Noppert langs Evetts

Danny Noppert is in zijn openingswedstrijd op de Belgian Darts Open niet in de problemen gekomen. De Fries versloeg Ted Evetts met 6-4. Na een gelijkopgaande start, maakte Noppert het verschil bij een 2-2 tussenstand. Noppert produceerde legs in 11,14 en 18 pijlen om op een 5-2 voorsprong te komen. Evetts vocht zich nog wel knap terug tot 5-4 en kreeg zelfs zes pijlen op de dubbel om er 5-5 van te maken. Die werden gemist, waardoor ‘The Freeze’ met een 16-darter de partij toch met 6-4 naar zich toe trok.

Danny Noppert: 95,32 / 50%
Ted Evetts: 91,47 / 25%

Tekst gaat door onder de Tweet.

Feestbeest Heta verslaat Mol

Damian Mol heeft niet kunnen verassen in Wieze. De debuterende Nederlander versloeg vrijdag Jeff Smith, maar Damon Heta was een horde teveel. Nadat de eerste drie legs met de darts mee gingen, gingen de volgende drie legs tegen de darts in. In de zevende leg verzilverde Heta als eerste de break, via tops kwam hij op een 5-2 voorsprong. Met een 17-darter hield Mol nog wel zijn eigen leg, maar zag een leg later de Australiër via dubbel 16 de 6-3 overwinning pakken.

Damon Heta: 88,35 / 37,5%
Diamon Mol: 83,78 / 25%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *