Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Noppert eenvoudig langs zwakke Baker

Danny Noppert heeft eenvoudig gewonnen van een zwakke Scott Baker. De Nederlander had in veel legs genoeg aan 18-darters en kon zo eenvoudig weglopen bij de Brit. Danny Noppert mag zich opmaken voor een partij tegen Michael Smith.

In de derde ronde van de International Darts Open mag Danny Noppert aantreden tegen Scott Baker. Danny Noppert wist hiervoor Pohl en Adrian Lewis uit te schakelen, terwijl Scott Baker zich langs Unterbuchner en Gurney moest gooien.

Scott Baker mocht beginnen aan de wedstrijd, maar hij begon niet goed. Baker gaf Noppert 18 pijlen om te breaken en dit deed Noppert dan ook in 17 darts. Ook Noppert wist de grote scores niet te vinden, maar hij wist zijn eigen leg wel met een 100-finish en in 18 pijlen af te ronden om zijn eigen leg te houden. De derde leg wist Scott Baker de leg wel te houden, hij had hier wel 22 pijlen voor nodig.

In de vierde leg kreeg de Nederlander een opleving, hij wist in deze leg de trippels makkelijk te vinden, gooide een 180 en wist zijn leg te houden met een 11-darter. Ook mocht hij in de vijfde leg weer breaken met een 17-darter voor 4-1. Dit zorgde ervoor dat Danny Noppert makkelijk weg kon lopen bij Scott Baker. In zijn eigen leg kon hij de trippels weer makkelijk vinden en hij had een 12-darter kunnen gooien. Hij mistte 140 op de dubbel, maar hij won de leg wel voor 5-1. Scott Baker mocht nog een legje hebben voor 5-2. Maar daarna maakte Danny Noppert de klus keurig af met een 87 finish.

Gemiddeldes / finishpercentages
Danny Noppert: 92.74 / 38.46%
Scott Baker: 78.27 / 28.57%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *