Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert

Scoring power brengt Noppert langs Hopp

Danny Noppert heeft zich verzekerd van een plek in de kwartfinale van de German Darts Championship. In een spannende partij wist Noppert zich terug te knokken en zo Max Hopp te verslaan.

Danny Noppert mag in de derde ronde van de German Darts Championship aantreden tegen de laatste Duitser in het speelveld. Na Josh Payne en Adrian Lewis is Max Hopp de volgende tegenstander voor Noppert. De onderlinge balans tussen Danny Noppert en Max Hopp is 2-2.

De wedstrijd begon gelijk met twee breaks, beiden spelers konden hun leg niet uitkrijgen in 15 pijlen en dat werd beide legs keurig afgestraft. In de derde leg kreeg Noppert de leg ook niet in 18 pijlen uit, en dus wist Max Hopp weer te breaken naar 2-1. Als Max Hopp ook 18 pijlen krijgt om de leg te houden, weet hij dat ook te verzilveren voor 3-1.

Danny Noppert wist langzaam zijn niveau op te krikken. De scorende power van Noppert ging omhoog, maar tot de achtste leg gaf Max Hopp niets weg. In de achtste leg mist Hopp drie pijlen op dubbel acht en zo wist Noppert terug te breaken naar 4-4, deze break verzilverde Noppert ook en zo zet hij zichzelf op matchpoint. Via tops wist ‘Noppie’ met 6-4 te winnen en zien we de Fries vanavond terug in de kwartfinales.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Danny Noppert: 96,91 / 33,3%
Max Hopp: 90,74 / 28,57%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *