Dartsactueel.nl | H├ęt dartnieuws van dit moment!

Search
Danny Noppert - New Zealand Darts Masters 2023

Noppert niet opgewassen tegen sterke Aspinall

Danny Noppert is uitgeschakeld in de World Series of Darts Finals. In de tweede ronde was Nathan Aspinall met 6-3 te sterk. Lees hier meer.

Danny Noppert kwam vrijdagavond al in actie, toen hij met het hoogste gemiddelde van de avond (105,57) met 6-4 de baas was tegen Dirk van Duijvenbode. Nu mocht de Fries het gaan opnemen tegen de World Matchplay-kampioen en de nummer 7 geplaatste Nathan Aspinall.

Aspinall mocht de partij beginnen en wist met een 127-finish gelijk zijn klasse te laten zien, terwijl Noppert stond te wachten op 41. Een leg later produceerde Aspinall een 84-finish in 14 pijlen voor de break, nadat Noppert een 164-finish had gemist op de bull. Aspinall vervolgde dit met een 17-darter en zo was het verschil direct gemaakt.

In de vierde leg kwam Noppert op het scorebord, met een 70-finish hield hij zijn eigen leg. Een leg later miste Aspinall twee darts op de dubbel, waardoor Noppert via dubbel 8 terug kon breaken. Aspinall herstelde de zaken snel in de leg daarna, met een fantastische 170-finish werd het 4-2. Daarna werd ook 86 uitgegooid door ‘The Asp’, die zo op een 5-2 voorsprong kwam. De overige twee legs gingen met de darts mee, waardoor Aspinall met een 6-3 overwinning de finaledag bereikte.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Nathan Aspinall: 95,51 / 50%
Danny Noppert: 94,68 / 37,5%

Image courtesy of FOTO: Photosport/PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *