Noppert ondanks goed spel onderuit tegen Wright

Danny Noppert verloor eerder deze week, maar heeft nog steeds kans om door te gaan naar de knock-outronde. Hij zal hiervoor een goed resultaat tegen Peter Wright moeten neerzetten.

De Fries mocht aan de wedstrijd beginnen en leek de eerste leg te pakken, maar kwam direct in de problemen. Door 3 missers op de dubbel kreeg Wright de kans om 92 uit te gooien. Dit deed de Schot ook en kwam met 1-0 voor.

De leg hierna gebeurde hetzelfde, maar aan de kant van Wright. Dit keer miste Wright namelijk darts op de dubbel waardoor Noppert gelijk kon maken (1-1). Met twee 180’er pakte Noppert voor het eerst in de wedstrijd de voorsprong door 47 uit te gooien (1-2).

Met een solide leg pakte Wright zijn eigen leg op (2-2), maar ook de leg daarna was de Schot te sterk voor de Nederlander. Met 1 pijl op de dubbel pakte hij de leg en breakte hij Noppert om opnieuw op voorsprong te komen (3-2). Wat volgde was een goede leg van Noppert waar hij op tops stond te wachten. Helaas voor hem wist Wright 87 uit gooien en op 4-2 te komen. Met een 10-darter pakte Wright ook de laatste leg en dus de wedstrijd (5-2).

Danny Noppert: 98.6/33%
Peter Wright: 99.8/71%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Lees ook

Inhoudsopgave

Noppert ondanks goed spel onderuit tegen Wright

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *