Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Noppert teleurgesteld: ‘Ik had verwacht van hem te winnen’

Danny Noppert speelde woensdagavond zijn tweede ronde van de World Matchplay tegen de nummer 14 geplaatste Adrian Lewis. Noppert bleek niet goed genoeg en verloor met 11-7 van ‘Jackpot’. Na afloop sprak de Fries met RTL7-verslaggever Arjan van der Giessen.

Danny Noppert bleef lang in de buurt van Adrian Lewis. Zo zat er tot 6-6 geen verschil van twee legs verschil in de tussenstand. Uiteindelijk pakte Lewis van dat moment 4 legs op rij, om op het einde met 11-7 te winnen. Noppert eindigde op een gemiddelde van 87, en had erg veel moeite om de triples te raken.

“Mijn eerste pijl elke keer onder de triple 20, dan ga ik naar de 19 ook eronder. Dan uiteindelijk naar de 18, die raak ik dan wel. De triple 18 heeft mij vandaag wel enorm geholpen. Ik vind het jammer, maar het is niet anders.”

‘Noppie’ was teleurgesteld met zijn spel woensdagavond, hij had zelf verwacht om van Lewis te winnen. De Fries zal dus op zijn eerste major kwartfinale moeten wachten. “Ik vind het gewoon zelf jammer, dat ik slecht heb gespeeld. Weer een ervaring rijker, dan is een ding wat zeker is. Ik wil zelf ook zo graag wat verder komen op de grote TV-toernooien, maar op dit moment zit het even niet mee. Ik had het zo gehoopt om ver in het toernooi te komen, ik had verwacht om van hem te winnen.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *