Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Noppert verslaat ook Van den Bergh op PCF

Danny Noppert zet zijn goede vorm op TV-toernooien voort. In de tweede ronde van de Players Championship Finals versloeg hij Dimitri van den Bergh met 6-2.

De laatste maanden gaat het voorspoedig voor Danny Noppert. De Fries heeft eindelijk zijn spel gevonden op TV en rijgt het ene topgemiddelde aan het andere. Met Dimitri van den Bergh, die net van corona is hersteld, trof hij in ronde twee van de Players Championship Finals wel een geduchte tegenstander. Met een 14-darter begon de Belg ook sterk, maar Noppert reageerde met een degelijke 17-darter. Vanaf 87 kreeg Noppert een leg later echter niet de kans om te breken omdat hij de grote 20 miste. Met een 17-darter daarna herstelde hij deze fout.

‘The Freeze’ kreeg leg vijf zelfs helemaal in zijn schoot geworpen. Van den Bergh miste vier pijlen op de dubbels, waardoor Noppert profiteerde en op 3-2 kwam. Met een 12-darter verzilverde hij deze break perfect. Van den Bergh zat duidelijk niet lekker in de wedstrijd en miste een leg later weer meerdere pijlen. Noppert profiteerde steeds erg goed van deze fouten. De Nederlander kwam op matchpoint, om het af te maken met een sterke 11-darter. Een Nederlands onderonsje wacht: hij treft Vincent van der Voort bij de laatste 16.

Danny Noppert: 96.02 / 42.86%
Dimitri van den Bergh: 92.59 / 16.67%

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *