Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Danny Noppert

Noppert verslikt zich in Keegan Brown op Euro Tour

Danny Noppert is uitgeschakeld op de Baltic Sea Darts Open. In zijn openingspartij was Keegan Brown met 6-4 te sterk. Lees hier meer.

Keegan Brown mocht de zevende partij van de middagsessie beginnen, maar liep meteen tegen een break aan. Danny Noppert gooide een 93-finish uit in 14 darts, maar kon dit vervolgen in zijn eigen leg. De Fries met een 142-finish op tops, waarna Brown met een 64-finish de break meteen ongedaan maakte. Brown was de eerste speler die zijn eigen leg kon houden, bij een stand van 3-3 produceerde de Engelsman een 16-darter om voor het eerst op voorsprong te komen.

In leg 8 kon Noppert opnieuw zijn eigen leg niet houden en liep tegen een break aan, ‘The Needle’ kwam met een 14-darter op matchpoint. Een leg later maakte Brown het meteen af in zijn eigen leg, met een 177-score en een 64-finish versloeg hij ‘The Freeze’ met 6-3.

Brown mag het zondagmiddag in de derde ronde gaan opnemen tegen de winnaar tussen Peter Wright en James Wade, een wedstrijd die zaterdagavond op het programma staat.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Keegan Brown: 90,38 / 35,3%
Danny Noppert: 89,78 / 75%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *