Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jermaine Wattimena

Off-day Wattimena: Joyce blijkt te sterk

Jermaine Wattimena is er niet in geslaagd de laatste 16 op de Players Championship Finals te halen. Ryan Joyce was te sterk voor de Nederlander: 6-3.

Op de Grand Slam of Darts liet Jermaine Wattimena zien weer prima in vorm te zijn, en met een overwinning op Brendan Dolan trok hij die lijn door. Tegen Ryan Joyce kreeg hij in de tweede ronde ook nog een verrassende tegenstander: de Engelsman versloeg op vrijdag Gerwyn Price. Met een 14-darter was het de Nederlander die sterk startte, maar daarna was het woord aan zijn tegenstander.

‘The Machine Gun’ raakte snel achterop bij ‘Relentless’. Joyce gooide legs in 15 en 17 om op voorsprong te komen, waarna een 18-darter volgde. De Engelsman gaf daarna een grote kans aan Wattimena om terug in de wedstrijd te komen, maar vier gemiste dubbels hielpen de Nederlander niet. Een 14-darter volgde, waardoor de stand al op 5-1 kwam. Met legs in 18 en 16 pijlen leek Wattimena nog even op een comeback uit, maar Joyce stopte dit hardhandig. Een 158-finish, met Wattimena wachtend op 24, leverde hem de zege op.

Gemiddeldes/dubbelpercentages
Ryan Joyce: 92.83 / 40%
Jermaine Wattimena: 84.09 / 21.4%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *