Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Ondermaatse Van Gerwen naar finaledag Riesa

Michael van Gerwen is erin geslaagd om de finaledag van de International Darts Open te bereiken. In een matige partij versloeg de Nederlander Madars Razma. Lees hier meer.

Michael van Gerwen mocht zijn tweede ronde partij beginnen. Echter kreeg Madars Razma meteen de kans op de dubbel, maar 113 werd gemiste op dubbel 18. Hierdoor kon Van Gerwen alsnog 17 darts zijn eigen leg houden. In de tweede leg miste Razma wederom een 113-finish, waardoor Van Gerwen met een 107-finish de break plaatste. In de derde leg wist de Let via dubbel 10 terug te breaken naar 2-1. In de vierde leg miste Van Gerwen een 104-finish, Razma profiteerde en maakte er via dubbel 8 2-2 van. Van Gerwen herpakte zich en produceerde een 13-darter in zijn eigen leg om 3-2 voor te komen.

In de zesde leg miste Razma twee darts op de dubbel om er 3-3 van te maken, ‘Mighty Mike’ stapte in en plaatste de derde break van de partij; 4-2. In de zevende leg begon Razma met zeven perfecte pijlen, maar uiteindelijk brak ‘Razmatazz’ in 13 darts terug naar 4-3. Ook dit keer wist Razma de break te verzilveren, dankzij dubbel 6 werd het 4-4.

In een matige negende leg wist Razma weinig triples te gooien, waardoor de Nederlander in 21 darts toch zijn eigen leg wist te houden en op matchpoint kwam. Razma kon de triples ook niet vinden in zijn eigen leg, hierdoor wist Van Gerwen met een 56-finish de partij met 6-4 te winnen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 89,98 / 42,86%
Madars Razma: 86,40 / 25%

Image courtesy of FOTO: Simon O'Connor (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *