Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen

Online Darts: ‘De kans is er dat Van Gerwen niet in Amsterdam speelt’

Aankomend weekend staat de Dutch Darts Masters in Amsterdam op het programma. De kans is er dat Michael van Gerwen niet zal deelnemen, meldt Online Darts. Lees hier meer.

Michael van Gerwen werd dinsdag 14 juni geopereerd aan zijn rechterpols, nadat uit medisch onderzoek bleek dat de Nederlander kampte met het carpaletunnelsyndroom. De Nederlander heeft veel rust nodig en daarom is de kans aannemelijk dat hij de Dutch Darts Masters van aankomend weekend gaat missen. Dit heeft het Engelse mediaplatform Online Darts maandagavond gemeld in hun wekelijkse Live Show.

“Volgens zijn manager is de operatie goed gegaan en zijn alle ogen gericht op de World Matchplay. Goed teken voor Van Gerwen, maar ik weet niet wat ze gaan doen met de Dutch Darts Masters”, aldus Phill Barrs in de Online Darts Live Lounge.

Als het zo is dat de Van Gerwen niet zal spelen, dan is de kans groot dat de vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld alsnog te bewonderen zal zijn in de Ziggo Dome als deelnemer van de Dutch Darts Masters!

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor beide avonden. Geïnteresseerd, klik dan hier om er bij te zijn!

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *