Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Mervyn King

Onverslaanbare King wint van Wade, ook Ratajski wint

Naast alle partijen met Nederlands sprekende spelers, stonden er ook nog twee partijen op het programma tussen twee Engelsen en een Pool en een Duitser. Lees hier alles terug over die twee partijen.

Krzysztof Ratajski vs Gabriel Clemens

Gabriel Clemens mocht de partij beginnen en deed dat met een prima 117-finish in de eerste leg. Krzysztof Ratajski antwoordde goed door met een 18-darter ook zijn eigen leg te houden. Clemens was vervolgens in zijn eigen leg weer heer en meester, want met een 11-darter en een 81-finish kwam hij 2-1 voor. Toch ging hij de pauze niet in met een voorsprong. Ratajski hield zijn eigen leg in 16 darts en brak in de laatste leg voor de pauze in 15 darts; 3-2.

Na de pauze begon Clemens goed met een maximale score, maar wist dat niet door te drukken. Ratajski maakte er gebruik van en verzilverde de break in 14 darts voor een 4-2 voorsprong. Een 16-darter zorgde ervoor dat Clemens nog wel zijn eigen leg hield, maar daar bleef het ook bij voor de Duitser. Ratajski kwam met een 18-darter op matchpoint en sloot de wedstrijd af met een mooie 14-darter. Zo zien we de Pool later dit weekend terug in de tweede ronde.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Krzysztof Ratajski: 93,89 / 27,27%
Gabriel Clemens: 95,86 / 75%

James Wade vs Mervyn King

Mervyn King mocht de wedstrijd beginnen. King begon gelijk uitstekend met een 144-finish. ”The King” pakte ook de tweede leg met een 14-darter. Een leg later pakte King de 3-0 voorsprong met een 84-finish. Met een 58-finish kwam King nog eens 4-0 voor. King was niet te stoppen. King trok ook de vijfde leg naar zich toe. Zo gingen we de pauze in met een 5-0 voorsprong voor Mervyn King. Na de pauze hoefde King nog maar één leg te gooien, en die gooide hij uit met een 14-darter. Mervyn King wint met 6-0 van James Wade en speelt in de volgende ronde tegen Madars Razma.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
James Wade: 86,13 / 0%
Mervyn King: 115,62 / 66,7%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *