Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Jermaine Wattimena - Belgian Darts Open 2024

Opnieuw finaledag voor Wattimena: Bunting wordt verslagen

Jermaine Wattimena heeft zich voor de tweede keer op een rij geplaatst voor de finaledag van een European Tour. In München versloeg de Nederlander met 6-2 Stephen Bunting. Lees hier meer.

Jermaine Wattimena begon zaterdagmiddag met een hele eenvoudige overwinning op Franz Rötzsch. Het spel was niet super, maar wist dat zondagmiddag tegen de nummer 16 geplaatste Stephen Bunting flink te verbeteren.

De eerste drie legs gingen allemaal met de darts mee, terwijl beide heren een aantal dubbels misten om al vroegtijdig te breaken. In de vierde leg miste Bunting zes pijlen op de dubbel, waardoor Wattimena via dubbel er met de leg vandoor ging. Een leg later brak Bunting direct terug, maar miste in zijn eigen leg vervolgens weer een handvol dubbels. Wattimena plaatste de derde break op een rij, maar kon dit keer wel zijn eigen leg houden. Een 81-finish in 12 pijlen leverde de Nederlander een 5-2 voorsprong op. In achtste leg miste de Engelsman opnieuw drie pijlen op de dubbel en werd ook direct afgestraft. Met een 76-finish plaatste ‘The Machine Gun’ zich voor de laatste 16 van de German Darts Grand Prix.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Jermaine Wattimena: 91,88 / 27,3%
Stephen Bunting: 91,05 / 9,1%

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *