Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Opnieuw nieuwe data voor Q-School

De PDC heeft woensdagmiddag een update naar buiten gebracht over Q-School 2021. De PDC heeft besloten Q-School opnieuw naar een andere data te verplaatsen.

Q-School heeft vanaf 2021 een nieuw format. Q-School is nu opgedeeld in twee fases: Stage One en de Final Stage. Stage One zou van 10 t/m 17 januari gespeeld worden. Dit is veranderd naar 8 t/m 13 februari. De spelers zullen verdeeld worden in één van de twee blokken van drie dagen (8-10 en 11-13 februari), dit is om overvolle zalen te vermijden. Dit zal random worden gedaan. Op elke dag plaatsen de beste vier spelers zich meteen voor de Final Stage. Na Stage One wordt er een balans opgemaakt en mogen ook de beste spelers op de Order of Merit naar de Final Stage, totdat er een totaal van 128 spelers zijn geplaatst voor de Final Stage.

De Finalstage zou oorspronkelijk 18 t/m 21 januari gespeeld worden, maar dat zal nu een maand later worden, 14 t/m 17 februari. De UK Q-School zal nog altijd in Milton Keynes zijn. De locatie van de Europese Q-School is wel veranderd. Het zou eerst in Leverkusen gespeeld worden, maar door de nieuwe data is Niedernhausen de nieuwe locatie geworden.

Q-School data:
Stage One A: 8 t/m 10 februari
Stage One B: 11 t/m 13 februari
Final Stage: 14 t/m 17 februari

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *