Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Owen Roelofs pakt belangrijke zege op Berry van Peer, halve finales bekend

Afgelopen avond werd de tweede partij van week 7 van de Dutch Darts Quarantine League gespeeld. Owen Roelofs en Berry van Peer speelden tegen elkaar, een belangrijke wedstrijd voor de belangen in de halve finales. Lees hier meer. 

Owen Roelofs wist de bull te winnen en mocht daarmee de wedstrijd beginnen. Via dubbel 8 hield de jongste deelnemer zijn eigen leg. In de tweede leg hield ook Van Peer zijn eigen leg in 16 darts voor 1-1. In de derde leg plaatste Berry van Peer de eerste break van de partij, dit deed hij met een 74-finish. Een leg later wist Van Peer de break niet te verzilveren, met een 14-darter brak Roelofs terug naar 2-2.

Met een 19-darter hield Roelofs zijn eigen leg om 3-2 voor te komen. Dankzij het gooien van dubbel 9 hield Van Peer zijn eigen leg en zette de stand op 3-3. In de zevende leg miste Roelofs een 122-finish op de bull, Van Peer profiteerde met een 84-finish en kwam zo 4-3 voor. In de achtste leg miste Van Peer 4 darts op de dubbel om 5-3 voor te komen, Roelofs stapte in en brak via dubbel 10 terug naar 4-4.

In de negende leg produceerde Roelofs zijn eerste 180’er van de wedstrijd, dit resulteerde in een 13-darter en een 5-4 voorsprong. Met een hele knappe 99-finish brak Roelofs zijn landgenoot voor de derde keer en pakte daarmee het eerste punt. In leg 11 miste Van Peer opnieuw twee darts op de dubbel, Roelofs strafte het af met een 78-finish voor een 7-4 zege!

Dit betekent dat de halve finales van volgende week ook bekent zijn. Koploper Kevin Doets neemt het op tegen Berry van Peer, terwijl Owen Roelofs en Heine Uuldriks om het andere ticket voor de finale spelen.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Owen Roelofs: 87,3 / 47%
Berry van Peer: 86,1 / 27%

Bekijk de wedstrijd hieronder terug:

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *