Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Owen Roelofs snoept overwinning af van Olde Kalter in Dutch Darts Quarantine League

Afgelopen avond werd de partij van week 4 van de Dutch Darts Quarantine League gespeeld. Owen Roelofs nam het op tegen Dennie Olde Kalter. Lees hier meer. 

Owen Roelofs won de bull en mocht de partij beginnen tegen Dennie Olde Kalter. Beide heren begonnen wat matig aan de partij, wat resulteerde in een break voor Olde Kalter. Roelofs antwoordde sterk met een 96-finish voor de rebreak naar 1-1. De break werd verzilverd via tops, nadat Olde Kalter twee darts miste voor 93. Olde Kalter maakte er met een 75-finish 2-2 van.

Roelofs hield eenvoudig zijn eigen leg met een mooie 124-finish via de bull. Roelofs begon in leg 6 met 180, maar het was de speler uit Hengelo die met een 60-finish op 3-3 kwam. In leg 7 wist Roelofs via dubbel 12 zijn eigen leg te houden, Olde Kalter maakte er 4-4 van met een 100-finish.

Met een 15-darter van Roelofs en een 17-darter van Olde Kalter stond het 5-5 en ging de wedstrijd de complete lengte. Olde Kalter gooide een matige leg, waardoor Roelofs met een 62-finish het eerste punt van de wedstrijd pakte. In de twaalfde en laatste leg was het Olde Kalter die 3 darts op de dubbel miste, Roelofs stapte in en stal hier een punt van Olde Kalter en doet zo goede zaken voor de play-offs; 7-5.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Owen Roelofs: 86,1 / 54%
Dennie Olde Kalter: 82,8 / 36%

Image courtesy of FOTO: Martin van Oostveen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Owen Roelofs snoept overwinning af van Olde Kalter in Dutch Darts Quarantine League