Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Paul Lim

Paul Lim kwalificeert zich voor 13de PDC WK

Het is Paul Lim toch wederom weer gelukt, hij plaatst zich opnieuw voor het PDC WK. Zondagochtend wist hij in Hong Kong het regionale kwalificatietoernooi te winnen. Lees hier meer.

Een totaal van 24 spelers kwamen opdagen in Kowloon City om het kwalificatietoernooi te spelen. Toch was het een goed deelnemersveld met spelers als Paul Lim, Royden Lam, Matthew Lee, Ho Yin Shek en Ki Fu Ng.

Paul Lim wist in een goede halve finale Ho Tung Ching te verslaan met 6-3, na een 2-3 achterstand. In de andere halve finale speelden Matthew Lee en Royden Lam tegen elkaar. Lee had vrij weinig moeite met ‘The Wolf’ en versloeg hem met 6-2.

Het ticket voor het WK zou of naar de 66-jarige Paul Lim gaan of naar de 19-jarige en talentvolle Matthew Lee. De laatstgenoemde wist tijdens het laatste Development Tour toernooi de finale te bereiken. In de finale begon hij goed, met een 85-finish hield hij zijn eigen leg. Lim antwoordde vervolgens geweldig met drie legs op een rij, inclusief twee 12-darters. Lim had dus de broodnodige break te pakken en die gaf ‘The Singapore Slinger’ uiteindelijk ook niet meer weg. Lim won de finale met 7-5 en mag zich klaar gaan maken voor zijn dertiende WK deelname!

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *