Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Paul Lim wil weer stunten op de World Cup; ‘Er is altijd een kans’

Paul Lim, 65 jaar, gaat donderdagavond samen met Harith Lim wederom Singapore vertegenwoordigen op de World Cup. Ze treffen geen makkelijke tegenstander, Wales. Al ziet de oudste van het team het positief in. Lees hier meer. 

“Ik heb altijd het gevoel dat een ongeplaatst land een geplaatst land kan verslaan. Het is een moeilijk format voor spelers die niet vaak samen spelen, maar bij softtip spelen we enorm vaak koppels”, verteld Lim tegenover The Darts Show Podcast.

Lim en Lim spelen vanaf 2014 al samen op de World Cup of Darts. In 2017 wisten ze de kwartfinales te halen na overwinningen op Schotland (Peter Wright en Gary Anderson) en Spanje (Cristo Reyes en Toni Alcinas). In de kwartfinales was België in de beslissende koppel te sterk.

“Je went veel meer aan elkaar dus misschien geeft het ons een beetje meer kans in de eerste ronde. We moeten de partij goed beginnen, in de flow komen en zodat ze in paniek raken.”

Vorig jaar speelde Paul Lim een geweldige singlepartij tegen de toenmalige wereldkampioen Rob Cross. Die partij is hieronder terug te vinden!

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Paul Lim wil weer stunten op de World Cup; ‘Er is altijd een kans’