Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Paul Lim

Paul Lim wint Singapore Qualifier en bereikt 26ste WK

Hij doet het weer! Paul Lim heeft zich voor zijn 26ste WK geplaatst. Lim won de PDC Asia Singapore Qualifier door naamgenoot Harith Lim in de finale te verslaan. Lees hieronder meer.

Afgelopen zondagochtend stond in Singapore de laatste 32 van de PDC Asia Singapore Qualifier op het programma. Paul Lim was de grote favoriet om zich te plaatsen en had vrij weinig moeite om de halve finales te behalen. ‘The Singapore Slinger’ won van Evan Goh, Andy Tan en Jeremyn Seah. In de halve finales had hij in de beginfase moeite met Leslie Lee, maar won uiteindelijk na een 2-2 tussenstand met 5-2 van zijn landgenoot.

In de finale trof hij zijn World Cup of Darts partner, Harith Lim. Lim won op weg naar de finale van Leonard Chai, Terry Tan en Simon Liew. In de halve finales had de man uit Singapore geen moeite met Froy Soco, het werd 5-1.

Harith Lim begon sterk aan de finale, hij won twee van de eerste drie legs met o.a. een 93-finish via de bull. Paul Lim hield daarna eenvoudig zijn eigen leg voor 2-2. In de vijfde leg miste H.Lim een 78-finish op tops, P.Lim wist via tops te breaken en verzilverde de break een leg later voor 4-2. In leg 7 kreeg Paul Lim al één matchdart op een 105-finish, maar die werd gemist. Hierdoor wist Harith Lim toch nog zijn eigen leg te houden; 4-3. Een leg later maakte de 67-jarige het wel af, hij gooide dubbel 8 en keert zo terug op Ally Pally!

Uitslagen

Halve finales
Harith Lim 5-1 Froy Soco
Paul Lim 5-2 Leslie Lee

Finale
Paul Lim 5-3 Harith Lim

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *