Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Summer Series

PDC kondigt vervolg Summer Series aan: Autumn Series

Na het grote succes van de Summer Series komt er in september nog een reeks van vijf toernooien: de Autumn Series in Hildesheim, Duitsland.

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daardoor wordt de tijd om toernooien in te organiseren ook steeds minder. Een aantal series, zoals de Summer Series, is dan een goede oplossing. Dit keer heeft de PDC gekozen voor Hildesheim, om zo de Europese spelers tegemoet te komen. Tussen 12 en 16 september zullen hier vijf Players Championships worden gehouden. De regels en prijzengeld zullen precies hetzelfde zijn als tijdens de Summer Series. Een dag eerder staat het kwalificatietoernooi voor de World Series Finals, een week later in Salzburg, op de planning.

Winter Series

In hetzelfde bericht wordt er ook meteen een aankondiging gedaan voor de Winter Series. Deze toernooien reeks zal weer worden gehouden in het Verenigd Koninkrijk, maar de specifieke data hiervoor wordt op een later tijdstip bekend. Ook wordt er tussen neus en lippen door bekend gemaakt dat er eind deze maand niet zes maar zeven Premier League avonden op het programma staan. Maandag 31 augustus wordt er aan toegevoegd, waarschijnlijk als vervanging voor de avond in Glasgow.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *