Dartsactueel.nl | HΓ©t dartnieuws van dit moment!

PDC kondigt Super Series aan voor start nieuwe seizoen

Het zat er al even aan te komen, maar zojuist heeft de PDC bekendgemaakt wanneer de eerste vloertoernooien van start zullen gaan. Lees hier meer.

In 2020 werden er Summer Series, Autumn Series en Winter Series gespeeld, waarbij elke keer een blok van 5 toernooien werden afgewerkt. Het jaar 2021 zal beginnen met drie Super Series met toernooien in februari, maart en april. De Super Series zijn elke keer vier dagen met vier toernooien.

De eerste Super Series staat gepland op 25-28 februari in Bolton, dit is een week na Q-School. Super Series 2 zullen gespeeld worden na de UK Open, van 16-19 maart zullen de beste 128 spelers in Milton Keynes de strijd tegen elkaar aangaan. Het derde blok van vier toernooien staat op dit moment gepland op 24 t/m 27 april. Deze toernooien zullen plaatsvinden in Niedernhausen in Duitsland.

“We zijn verheugd de Super Series te kunnen introduceren en te kunnen uitkijken naar de terugkeer van de PDC Pro Tour in februari. Gezien de huidige mondiale situatie is dit formaat het meest geschikt voor het organiseren van Players Championships in een veilige omgeving. De komende drie maanden zullen onze eerste 12 Players Championships worden gespeeld in vorm van drie Super Series. Meer informatie over de PDC kalender volgt na verloop van tijd”, aldus PDC-chef Matthew Porter.

Programma:
Super Series 1 
– 25-28 Februari, Bolton
Super Series 2 – 16-19 Maart, Milton Keynes
Super Series 3 – 24-27 April, Niedernhausen

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *