Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Peter Wright blijft ongeslagen, Gurney moet hopen

Woensdagavond 27 Augustus, Judgement Night voor de Premier League van 2020! Daryl Gurney had in de vierde partij van de avond genoeg aan een gelijkspel tegen de wereldkampioen, om Rob Cross uit te schakelen. Lees hier meer.

Gurney blijft aanhaken

Peter Wright mocht de eerste drie pijlen naar het bord gooien tegen Daryl Gurney. Met een 77-finish hield Wright zijn eigen leg. Met een 17-darter hield Gurney zijn eigen leg voor 1-1. Met een 14-darter hield Wright zijn eigen leg. In de vierde leg miste Gurney een 89-finish op de bull om zijn eigen leg te houden, maar Wright wist drie darts op de dubbel te misten. Met een 18-darter maakte Gurney er toch 2-2 van. In de vijfde leg begon Wright met twee maximale scores. Triple 20 en triple 19 gingen er ook in voor Wright, maar dubbel 12 werd gemist. Uiteindelijk hield de Schot zijn eigen leg in 10 darts. Met een 16-darter bleef ‘Superchin’ opnieuw in de buurt van Wright, 3-3.

Een break is genoeg

In leg 7 gooide een 16-darter om voor de vierde keer de voorsprong te pakken. Opnieuw wist Wright niet te breaken, Gurney hield met een keurige 80-finish zijn eigen leg voor 4-4. In de negende leg produceerde ‘Snakebite’ zijn tweede 14-darter voor een 5-4 voorsprong. In de tiende leg was het Gurney die de eerste fout maakte, hij miste drie darts op dubbel. Wright profiteerde met een 52-finish en pakte daarmee het eerste punt. Wright hield in leg 11 zijn eigen leg en zorgde daarmee voor een 7-4 overwinning.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Peter Wright: 99,21 / 43,75%
Daryl Gurney: 91,90 / 40%

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *