Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Peter Wright

Peter Wright laat World Cup en twee Euro Tours schieten

Peter Wright en Gary Anderson zijn de titelverdedigers voor de World Cup of Darts 2020. Echter is de kans groot zijn dat Team Schotland dit jaar twee anders spelers zal sturen. Lees hier meer.

Gary Anderson liet eerder deze week al weten, dat hij niet aan de World Cup of Darts zal meedoen als het toernooi buiten het Verenigd Koninkrijk wordt gespeeld. Dinsdagmiddag laat Peter Wright weten tegenover de Weekly DartsCast dat hij niet zal afreizen naar Duitsland voor de World Cup en de laatste twee Euro Tours.

“Jammer genoeg, zal ik ook niet meespelen in de World Cup. Ik begrijp Gary dat hij niet wil reizen, niet in een vliegtuig wil stappen etc. Ik heb er lang over nagedacht, en het is nog een reden waarom ik me heb teruggetrokken uit de twee European Tours die eraan komen”, aldus de wereldkampioen.

“Het is niet omdat mensen hun werk niet goed doen, maar er zijn een paar idioten die de regels overtreden en daardoor je het virus kan krijgen. Het is jammer, maar ik heb de wereldbeker gewonnen met Gary. Ik heb mijn droom bereikt om het voor Schotland te winnen, maar ik zal dit jaar de World Cup niet spelen.”

John Henderson en Robert Thornton Schotland gaan vertegenwoordigen van 6 t/m 8 november in Graz. Hierdoor zal Schotland ook een ongeplaatst land worden.

Peter Wright is echter wel van plan om het EK en WK te spelen, ook als het buiten het Verenigd Koninkrijk wordt gespeeld.

Image courtesy of FOTO: Stefan Strassenberg (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *