Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Wright - De Zwaan

Peter Wright met ruime cijfers langs De Zwaan

In de laatste partij van de avond kwam er nog een Nederlander in actie, de challenger Jeffrey de Zwaan. Hij mocht het op gaan nemen tegen de wereldkampioen Peter Wright. Lees hier meer.

130-finish

Peter Wright mocht de laatste partij van speelronde 8 beginnen tegen Jeffrey de Zwaan. Met een 16-darter hield Wright zijn eigen leg. In de tweede leg kreeg Wright twee kansen op tops om te breaken, maar miste. De Zwaan profiteerde en hield in 18 darts zijn eigen leg. Met een 68-finish kwam Wright opnieuw op voorsprong, het werd 2-1. In de vierde leg was het Wright die met een 130-finish de eerste break pakte en zo op een 3-1 voorsprong kwam.

De Zwaan krijgt weinig kansen

Wright begon leg 5 met een 180’er, maar De Zwaan kreeg de kans op een 124-finish. Die finish ging mis op de bull, waardoor Wright met een 93-finish naar 4-1 ging. Opnieuw wist Wright te breaken in 12 darts, met een 64-finish kwam de Schot op 5-1. In de zevende leg miste De Zwaan twee pijlen op tops om terug te breaken, Wright gooide dubbel 16 voor 6-1. Met een 13-darter wist Wright de partij met duidelijke cijfers te winnen; 7-1!

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Peter Wright: 102,26 / 58,33%
Jeffrey de Zwaan: 92,05 / 16,67%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *