Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Peter Wright wint zonder moeite van Rob Cross

Een wedstrijd waar op gehoopt werd dat het een kraker zou worden, bleek toch tegen te vallen. Peter Wright bleek te solide voor de matig spelende Cross.

Rob Cross mocht aan de wedstrijd beginnen, maar kwam nooit op voorsprong. Hij verloor direct de eerste leg van Wright (1-0). Peter Wright die weer met andere pijlen stond te gooien, gooide opvallend goed. Cross wist Wright met een 180’er te breaken en gelijk te maken (1-1).

Maar daarna ging het bergafwaarts voor de Engelsman. Het lukte hem maar niet om de dubbel op de goede momenten raak te gooien. In de zevende leg breakte Wright Cross opnieuw, waardoor de winst moeilijker en moeilijker werd (5-2).

Het vertrouwen was ver te zoeken bij Cross. Moeilijk dus om terug te komen. Wright bleef daarentegen stojicijns door gooien met een gemiddelde van tegen de 100 aan, terwijl Cross 10 punten lager gooide. Vier legs achter elkaar wist Wright te winnen, waaronder dus 2 breaks. Met een 9-2 voorsprong wist Cross nog wel een leg te pakken (9-3), maar kon niet tegengaan dat Wright de winst pakte (10-3).

Peter Wright: 98.6/45%
Rob Cross: 89.1/25%

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *