Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search

Peter Wright wint tweede German Darts Masters titel, Clemens finalist

Peter Wright wist zaterdagavond de German Darts Masters voor de tweede keer op zijn naam te schrijven. In de finale was hij te sterk voor Gabriel Clemens, de Duitser. Lees hier meer. 

De Duitser won de bull en mocht de finale beginnen tegen Peter Wright. Clemens begon goed, want hij won de eerste twee legs. Clemens stond in derde leg na 15 darts te wacht op tops, maar met een knappe 116-finish brak Wright gelijk terug naar 2-1. Wright wist de break niet te verzilveren, want met een fantastische 134-finish via tops tops werd het 3-1 voor de Duitser. Met een 17-darter brak Wright terug, nadat Clemens twee darts had gemist op de dubbel voor 4-1. De heren ging pauzeren met een stand van 3-3, want met een 16-darter hield Wright voor het eerst zijn eigen leg. Na de pauze gingen er 2 legs met de darts mee. In de negende leg plaatste Wright met een 11-darter de break. Met een 16-darter werd de break verzilverd en zo stond de Schot 6-4 voor. Vervolgens gingen alle legs met de darts mee, waardoor Peter Wright zijn tweede titel in Keulen pakt.

Gabriel Clemens was de eerste Duitser in een TV-finale van de PDC. Hij speelde een enorm goed toernooi. Hij won van Raymond van Barneveld (6-3), Rob Cross (8-5) en Mensur Suljovic (8-3).

Alle uitslagen zijn op ons toernooicenter terug te vinden.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Peter Wright wint tweede German Darts Masters titel, Clemens finalist