Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Pieter Elzinga wint Darts Actueel WK Poule met record aantal punten

Na de eerste wereldtitel van Peter Wright is er ook een einde gekomen aan de Darts Actueel WK Poule op poules.com! Lees hier meer welke drie deelnemers er in de prijzen vielen. 

Winnaars
De top 3 van de Darts Actueel WK poule vielen in de prijzen. Dit jaar is Pieter Elzinga de winnaar van de WK poule, hij wist in totaal 1002 punten te behalen over twee onderdelen. Elzinga had van de voorspelde kwartfinalisten er 6 goed, terwijl hij wel alle halve finalisten goed voorspelde. Uiteindelijk had Elzinga een finale tussen Van Gerwen en Price, waar Van Gerwen uiteindelijk wereldkampioen werd. Hij wint hiermee een Winmau Blade 5 Dual Core dartbord.

Jan Embrechts werd tweede met 983 punten. Van de voorspelde kwartfinalisten wist hij er 5 goed te voorspellen. Alle halve finalisten en de finalisten had hij echter wel goed, alleen de winnaar niet. Dit leverde Embrechts een Target Takoma Case XXL Blauw op. 

Jacq Maas werd derde met 969 punten. Door het voorspellen van Peter Wright als wereldkampioen steeg ze van plaats 22 naar plaats 3. Hierdoor kwam Astrid Brilleman net te kort voor 20 sets R4X Flights, kleur naar keuze. 

Al deze prijzen worden gesponsord door Dartshop Midden Nederland!

Voorgaande edities
Wij begonnen tijdens het WK van 2018 met een WK Poule op poules.com. Tijdens dat jaar wist Stefano van Galen de poule te winnen met 928 punten met in totaal 226 deelnemers. Tijdens het WK van 2019 won Bert de Graaf de Darts Actueel WK poule met 934 deelnemers. Tijdens deze editie deden er 235 deelnemers mee. Pieter Elzinga deed het tijdens de derde editie wel stukken beter met 1002 punten met in totaal 259 deelnemers!

Er wordt zo snel mogelijk contact gezocht met de prijzenwinnaars via de mail!

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *