Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Summer Series

Premier League, Development en Challenge Tour in gevaar voor Nederlanders

De Britse regering heeft donderdagavond de coronamaatregelen verscherpt voor bezoekers uit Nederland, Frankrijk en Malta. Lees hier meer hoe dat effect kan hebben op de aankomende darttoernooien. Lees hier meer.

Premier League

Vanaf 25 augustus staan er zes speelrondes op een rij voor de Premier League op het programma. Dit word achter gesloten deuren in Milton Keynes gespeeld. Naast Michael van Gerwen spelen Jeffrey de Zwaan en Jermaine Wattimena als contender. Het is nu nog maar de vraag of ze mee kunnen doen. De Britse regering heeft donderdagavond besloten dat de Nederlanders bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk twee weken in quarantaine moeten.

Development en Challenge Tour

Van 25 t/m 28 september staan er 6 Development Tours en het Jeugd WK op het programma. Van 9 t/m 11 oktober staan er ook 6 Challenge Tours op het programma. Al deze toernooien staan gepland in het Verenigd Koninkrijk. Als deze coronamaatregelen blijven bestaan, zullen de Nederlanders vooraf in twee weken quarantine moeten.

Code oranje

“Dit betekent dat Groot-Brittannië een code oranje als reisadvies krijgt, omdat Nederlanders daar in quarantaine moeten. Reizigers hoeven bij terugkomst naar Nederland niet opnieuw in quarantine. Dat is normaal gesproken wel het geval bij landen waarvoor code oranje geldt”, aldus een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Premier League, Development en Challenge Tour in gevaar voor Nederlanders