Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Q-School 2020

PODCAST: Uitgebreide vooruitblik op Q-School

In een speciale aflevering blikken Mike Hooiveld en Pim Huberts samen met Lendel Faria van de FDI Rankings uitgebreid vooruit op Q-School. Lees hier meer.

De heren bespreken alles wat er te bespreken valt voor Q-School. Er wordt begonnen met de uitleg van deze editie van Q-School. UK Q-School wordt als eerste besproken, met 1A als 1B als de Final Stage. Wie zijn de favorieten om de Final Stage te behalen? Wat kan de oude garde zoals Kevin Painter, Wes Newton, John Part en Alan Norris nog? Met welke spelers moeten we rekening houden? Welke oud-tourkaarthouders van 2020 hebben een grote kans om hun tourkaart dit jaar meteen terug te pakken?

Daarna wordt er veel tijd gespendeerd aan de European Q-School. In de First Stage 1A wordt er gekeken naar de Nederlanders, waaronder Raymond van Barneveld er één is. Hoe gaat hij het doen en hoe zwaar zal hij het krijgen in die 10 dagen in Niedernhausen? Daarnaast worden andere favorieten in 1A besproken, zoals de WDF Virtual Cup winnaar Patrik Kovacs en de talentvolle Nico Kurz.

In het tweede blok van toernooien van de First Stage van European Q-School mogen o.a. Christian Kist, Luc Peters en Danny van Trijp een gooi doen naar de Final Stage. Wat kunnen we verwachten van deze spelers? Zien we dit jaar een comeback van Ronny Huybrechts op de tour? Kan de Griekse cultheld Veniamin Symeonidis dit jaar verrassen met een tourkaart? En hoe belangrijk is het om wedstrijdritme te houden door bijvoorbeeld online te blijven gooien?

Ten slotte voorspellen de heren ook hun 29 spelers die zij denken die een tourkaart gaan pakken, en er zitten verrassende namen tussen!

Luister hieronder de speciale aflevering van de Achter de Okkie via Spotify.

Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *