Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gerwyn Price

Price slaat Euro Tour in België over: ‘Het wordt tijd om dingen te balanceren’

Na zijn titel van de World Series of Darts Finals in Amsterdam slaat Gerwyn Price de Euro Tour in België, de Belgian Darts Open, over. Dat vertelde hij afgelopen weekend tegenover Darts Actueel.

De nummer één van de wereld speelde dit jaar al de Premier League en alle World Series-toernooien en wil nu toch gaan kijken om de rustmomenten te balanceren met het spelen van de toernooien. “Ik heb genoeg Euro Tours en Pro Tours gemist dit jaar, vooral aan het begin van het jaar. Ik mis ook de Euro Tour in België. Het wordt tijd om dingen in balans te krijgen, omdat het enorm druk was met de Premier League en World Series. Het is tijd om te doen wat het beste bij mij past.”

De Welshmen kijkt uit naar de laatste maanden van 2022 met veel majors op komst, waar Price zich op best wil laten zien: “Het is natuurlijk leuk om in de World Series te spelen, maar het gaat hier alleen om het prijzengeld en de beker. Toch kies ik liever de toernooien waar meer te verdienen is qua prijzengeld en rankingpunten. Dat is wanneer ik mijn beste spel speel.”

Bekijk hieronder het complete interview met ‘The Iceman’, tijdens de World Series of Darts afgelopen week.

Image courtesy of FOTO: Kelly Deckers (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Price slaat Euro Tour in België over: ‘Het wordt tijd om dingen te balanceren’