Pro Tour

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
4 augustus 2019

Brandan Dolan verslaat Wattimena in de finale en wint PC22

Brendan Dolan heeft Players Championship 22 gewonnen door Jermaine Wattimena te verslaan in de finale. De Nederlander  kwam nog voor maar kwam te kort. Lees hier meer.

Lees verder
FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
3 augustus 2019

Krzyszof Ratajski pakt titel op PC 21

Krzyszof Ratajski Heeft Players Championship 21 gewonnen door Dimitri van den Bergh te verslaan na een spannende finale. Danny Noppert was de beste Nederlander met een Halve Finale plaats. Lees

Lees verder

FOTO: Taylor Lanning
17 juli 2019

Peter Wright wint PC 20, Dekker beste Nederlander

Het laatste toernooi voordat de World Matchplay aankomende week begint: Players Championship 20. Op deze dag zal bepaald worden met welke vorm de gekwalificeerde darters het telivisietoernooi in zullen gaan.

Lees verder
FOTO: Taylor Lanning
16 juli 2019

Peter Wright Wint Players Championship 19

Peter Wright heeft PC19 gewonnen na een overwinning in de finale tegen Justin Pipe. Ron Meulenkamp was de beste Nederlander vandaag. Hij kwam tot de halve finale.

Lees verder
FOTO: Taylor Lanning
23 juni 2019

James Wade wint Players Championship 18, De Sousa bereikt eerste finale

James Wade heeft afgelopen middag Players Championship 18 gewonnen. Hij versloeg de Portugees Jose de Sousa in de finale. Lees hier meer. 

Lees verder
FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
22 juni 2019

Krzysztof Ratajski wint PC17, Meulenkamp in halve finale!

In Wigan is vandaag de 17de Player Championship van het seizoen gespeeld en stond bomvol verassingen. In de eerste ronde vloog de hoogst geplaatste speler Ian White er al uit.

Lees verder

FOTO: PDC
19 mei 2019

Harry Ward triomfeert met 1e titel op PDC circuit, Thornton 9-darter!

Harry Ward heeft zijn eerste titel van zijn carrière gepakt! Tijdens Players Championship 16 was hij de sterkste in het deelnemersveld. In de finale was Ward te sterk voor Max Hopp.

Lees verder
FOTO: Taylor Lanning
18 mei 2019

Durrant verovert tweede PDC-titel op dominante wijze

Glen Durrant heeft via een reeks imposante overwinningen zijn tweede titel bij de PDC binnengehaald. De drievoudig Lakeside-kampioen versloeg de Litouwse nummer-1 Darius Labanauskas in de finale, nadat hij in

Lees verder

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
1 mei 2019

Jeffrey de Zwaan vliegt naar tweede PDC-titel

Jeffrey de Zwaan heeft zijn eerste titel van het jaar gepakt! Tijdens Players Championship 14 was hij de sterkste in een deelnemersveld met 128 spelers. In de finale was de

Lees verder

FOTO: PDC
30 april 2019

Sensatie William O’Connor pakte eerste PDC-titel

William O’Connor is er in geslaagd Players Championship 13 te winnen. Voor de Ier was het zijn eerste titel bij de PDC, na vorig jaar al een finale te hebben

Lees verder